Even voorstellen ….. Anneke

Ik ben Anneke de Backer en sinds oktober 2005 eigenaresse van Haircare. Voordat ik aan deze uitdaging begon heb ik de 2 jarige opleiding gevolgd aan het IMKO Haarstylisten College en 4 jaar in andere salons ervaring opgedaan. Altijd heb ik de ambitie gehad om zelf een kapsalon te runnen en kreeg ik de kans, een nieuwe uitdaging.  Vele trainingen volgde, ik wilde nog meer leren en mezelf blijven uitdagen.

Maar wie ben ik nog meer..

tuurlijk vind ik het belangrijk dat iedereen mooi de deur uitgaat, maar dat niet alleen, ik hou van de persoonlijke touch, dat iedereen zich prettig voelt in de salon, gewoon de fijne huiselijke sfeer, voor ieder op zijn eigen manier. Dat maakt ons vak ook zo ontzettend leuk en fijn, ervoor zorgen dat onze klanten zich vanaf het moment dat ze bij ons binnen komen totdat ze gaan, zich thuis voelen en met een positieve vibe en met mooie haren de deur uitgaan. Het herenvak en damesvak zijn allebei echt mijn ding, zeker kleuringen en knippen.

Wat ik ook belangrijk vind, is dat we moeten kijken wie heb ik bij me in stoel, waar voelt diegene zich prettig bij, dan pas kunnen we kijken wat voor kapsel past het beste bij deze klant, het totale plaatje is belangrijk.

Deel dit bericht:

Recente berichten

NAK Hair

Het vegan haarmerk NAK Hair komt uit Australië en zet zich in om de impact op het milieu in de haarindustrie te verminderen.

Geen haarbreuk meer

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Silky Soft

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Geniet terwijl u wacht

Onze klanten zijn speciaal en dat laten wij je graag ervaren. Onder het genot van een romige cappuccino met iets lekkers. Even heerlijk ontspannen en genieten.

Neem contact op