Fudge

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

De verzorgingslijn ‘NEW CARE’ is van hoge kwaliteit; de Opti-PLEX technologie zorgt ervoor dat de schubbenlaag zich weer hersteld en dat  het haar sterk en glanzend blijft. De gehele verzorgingslijn is sulfaat en parabeen vrij.

In bijna alle stylingsproducten zit een UV-filter in en een hittebeschermer.

De kleurlijn ‘HEADPAINT’ is een combinatie van de ‘nieuwste technologie’ kleurpigmenten met 99% zuiverheid. Het bevat gehydroliseerde rijstproteine; voedt, conditioneert, verzacht en beschermt de hoofdhuid. Tarwekiemolie; is rijk aan vitamine E en zorgt ervoor dat de hoofdhuid kalmeert na het kleuren. Limnanthes Alba zaadolie; creëert een beschermende barrière op het haar om uitdroging te voorkomen en vult de glans en zachtheid aan.

We gebruiken we de kleurmaskers van NAK; voedt je haar en zorgt ervoor dat je kleur weer optimaal is.

Ook voor hoofdhuid problemen, zoals haaruitval, eczeem e.d.  kun je bij ons terecht. Wij werken met het hoogwaardige merk MEDICEUTICALS; unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden.

Deel dit bericht:

Recente berichten

NAK Hair

Het vegan haarmerk NAK Hair komt uit Australië en zet zich in om de impact op het milieu in de haarindustrie te verminderen.

Geen haarbreuk meer

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Silky Soft

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Neem contact op