NAK Hair

Het vegan haarmerk NAK Hair komt uit Australië en zet zich in om de impact op het milieu in de haarindustrie te verminderen.

NAK ontwikkelt haarverzorgingsproducten voor de professionele kappersbranche. Wetenschap en natuur spelen een cruciale rol bij het creëren van de NAK Hair producten. Dit essentiële evenwicht zorgt voor prachtige producten van de hoogste kwaliteit die de delicate aard van het haar en de huid respecteren. De NAK-productlijnen weerspiegelen de zeer bewuste Australische levensstijl die veel respect heeft voor de unieke ligging van het continent, het zonovergoten klimaat, de eindeloze blauwe luchten, de omringende oceanen en de majestueuze landschappen. Het totale NAK Hair assortiment bestaat uit verzorging, styling & finishing en kleurproducten Bovendien zijn alle producten vegan en volledig vrij van parabenen en sulfate.

Deel dit bericht:

Recente berichten

Geen haarbreuk meer

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Silky Soft

Wij werken met het innovatieve merk Fudge. Er zitten alleen organische stoffen in verwerkt en is dierproefvrij.

Geniet terwijl u wacht

Onze klanten zijn speciaal en dat laten wij je graag ervaren. Onder het genot van een romige cappuccino met iets lekkers. Even heerlijk ontspannen en genieten.

Neem contact op