Over ons

Haircare Eersel-20
pexels-engin-akyurt-3065170

Meer over

Haircare Eersel

Bij Haircare Haarmode hechten we veel waarde aan een goed advies, daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je coupe ook bij je persoonlijkheid past. Wij bieden een breed scala aan behandelingen; knippen, kleuren, föhnen, maar ook voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft kun je bij ons terecht.

Haircare Eersel
Haircare Eersel-14

Onze klanten zijn speciaal en dat laten wij je graag ervaren. Onder het genot van een romige cappuccino met iets lekkers. Even heerlijk ontspannen en genieten.

Onze stylisten

Persoonlijk vinden wij belangrijk en daar zit onze kracht. Aandacht voor iedereen en dat in combinatie met vakmanschap.

Persoonlijk
Rust
Vakmanschap
Ervaring

Kim van Raaij Haircare Eersel

Kim Gijbels-van raaij

Eigenaresse en het volgen van de nieuwste trends.

Nancy Veldman Haircare Eersel

Nancy Veldman

Graag help ik een klant van begin tot eindresultaat.

Anneke de Backer Haircare Eersel

Anneke de Backer

Het totaalplaatje is belangrijk.

Haircare Eersel

Anne Dirx

Mijn specialisaties zijn foliekleuringen, föhnen, knippen en keratinebehandelingen.

Charlotte Haircare Eersel

Charlotte Snep

Mijn passie en specialisme ligt bij het kleuren van het haar en het behouden van de gezondheid ervan

Britney Stoop Haircare Eersel

Britney Stoop

Stagiaire Haircare Eersel 2023

Kim Gijbels-van raaij

Hoi, ik ben Kim Gijbels/ Van Raaij. 
Vanaf 1 oktober 2023 mag ik mij de eigenaresse noemen van Haircare.
Ik ben al enige tijd werkzaam in deze salon waar ik met veel passie en plezier werk.
Op het moment dat ik benaderd werd door Anneke om deze salon over te nemen was ik blij verrast. Wat een uitdaging en wat fijn dat Anneke mij hierin het vertrouwen geeft.
Samen met mijn collega’s wil ik zorgen voor een fijne en gemoedelijke sfeer, waarbij alle klanten zich thuis voelen en tevreden en lachend de deur uitgaan.
Natuurlijk mag hier het kopje koffie en/of thee niet aan ontbreken.

Door het blijven volgen van cursussen blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste trends en de diverse technieken op het gebied van zowel verven en highlights als knippen.
Het leukste van dit vak vind ik de diversiteit aan werkzaamheden. De ene keer ben je met kleuren aan de slag, zoals balayage, high- en lowlights zetten of een uitgroei verven. Dan weer heren, dames of kinderen knippen. Ook permanenten en opsteken komt regelmatig voorbij. Het geven van advies aan de klanten blijf ik heel erg leuk vinden.
Ik ben elke dag aanwezig, van dinsdag t/m zaterdag.
Hopelijk zie ik je binnenkort in de salon!

Nancy Veldman

Sinds november 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Haircare Haarmode.
Voorheen ben ik 9 jaar in dienst geweest bij een salon waar ik veel ervaring op heb gedaan, door middel van cursussen/trainingen en een uitstapje naar Parijs voor veel inspiratie.
Ik heb me heel breed georiënteerd, van bijv. het kleuren met folies, tot het zetten van krullen. Strakke opscheer kapsels vind ik ook helemaal leuk!

Graag help ik een klant vanaf het begin tot het eindresultaat. Al is het een puntje of een compleet nieuwe look, beide zijn aan mij besteed! Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik in de salon te vinden. 

Ik hoop je snel te zien!

Anneke de Backer

Ik ben Anneke de Backer en sinds oktober 2005 eigenaresse van Haircare. Vanaf 1 oktober j.l. is het stokje overgenomen door Kim. Voordat ik aan deze uitdaging begon heb ik de 2-jarige opleiding gevolgd aan het IMKO Haarstylisten College en 4 jaar in andere salons ervaring opgedaan. Altijd heb ik de ambitie gehad om zelf een kapsalon te runnen en kreeg ik de kans, een nieuwe uitdaging. Vele trainingen volgden, ik wilde nóg meer leren en mezelf blijven uitdagen.

Wie ben ik nog meer: tuurlijk vind ik het belangrijk dat iedereen mooi de deur uitgaat, maar dat niet alleen, ik hou van de persoonlijke touch, dat iedereen zich prettig voelt in de salon, gewoon de fijne huiselijke sfeer, voor ieder op zijn eigen manier. Dat maakt ons vak ook zo ontzettend leuk en fijn, ervoor zorgen dat onze klanten zich vanaf het moment dat ze bij ons binnenkomen totdat ze gaan, zich thuis voelen en met een positieve vibe en mooie haren de deur uitgaan. Het herenvak en damesvak zijn allebei echt mijn ding, zeker kleuringen en knippen.

Wat ik ook belangrijk vind, is dat we ons de vraag stellen; Wie heb ik bij me in de stoel? Waar voelt diegene zich prettig bij? Dan pas kunnen we kijken wat voor kapsel het beste past bij deze klant, het totale plaatje is belangrijk. Je kunt me op de woensdagen in de kapsalon vinden.

Anne Dirx

Hoi! Ik ben Anne en sinds oktober 2022 werkzaam bij Haircare Haarmode. Ik vind mijn baan als kapster erg veelzijdig. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het contact met mensen vind ik erg prettig. Het geeft mij veel voldoening om een klant blij verrast voor de spiegel te zien staan. Mijn specialisaties zijn foliekleuringen, föhnen, knippen en keratinebehandelingen. Ik ben er op woensdag (even weken), donderdag, vrijdag en zaterdag (oneven weken).

Charlotte Snep

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik heb bijna 4 jaar ervaring in het kappersvak. Sinds kort ben ik werkzaam bij Haircare! Vooral voor het knippen van dameskapsels, vormgeven, extensions voor opvulling en haarverlenging & stylen.

Mijn passie en specialisme ligt bij het kleuren van het haar en het behouden van de gezondheid ervan. Ik haal voldoening uit het feit dat mensen met een lach en een zelfverzekerd gevoel de salon verlaten. Hopelijk tot snel!
Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Britney Stoop

Hallo, ik ben Britney Stoop. Ik ben 20 jaar en kom uit Hapert. Ik ben in september 2022 begonnen met de opleiding nail- enhairtechniek. Sinds maart 2023 loop ik stage bij Haircare. Ik hoop hier heel veel te gaan leren en dit mee te kunnen nemen in mijn verdere kappers carrière.
Ik ben aanwezig op dinsdag (ochtend), woensdag, vrijdag en zaterdag.
Ik hoop jullie in de salon te kunnen verwelkomen en met een tevreden gevoel naar buiten te laten gaan.