Over ons

Haircare Eersel-20
pexels-engin-akyurt-3065170

Meer over

Haircare Eersel

Bij Haircare Haarmode hechten we veel waarde aan een goed advies, daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je coupe ook bij je persoonlijkheid past. Wij bieden een breed scala aan behandelingen; knippen, kleuren, föhnen, maar ook voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft kun je bij ons terecht.

Haircare Eersel
Haircare Eersel-14

Onze

Prijzen

Dit zijn slechts een aantal van van onze prijzen. Bekijk hier al onze prijzen en pakketten.

Haircare Eersel Black

Onze klanten zijn speciaal en dat laten wij je graag ervaren. Onder het genot van een romige cappuccino met iets lekkers. Even heerlijk ontspannen en genieten.

Onze stylisten

Persoonlijk vinden wij belangrijk en daar zit onze kracht. Aandacht voor iedereen en dat in combinatie met vakmanschap.

Persoonlijk
Rust
Vakmanschap
Ervaring

Anneke de Backer Haircare Eersel

Anneke de Backer

Eigenaresse Haircare en met specialisaties advisering, knippen.

Nancy Veldman Haircare Eersel

Nancy Veldman

Graag help ik een klant van begin tot eindresultaat.

Kim van Raaij Haircare Eersel

Kim van raaij

Volgen van de laatste trends en modeontwikkelingen om deze vervolgens aan klanten voor te stellen.

Haircare Eersel

Anne Dirx

Mijn specialisaties zijn foliekleuringen, föhnen, knippen en keratinebehandelingen.

Stagiare Haircare

Britney Stoop

Stagiaire Haircare Eersel 2023

Anneke de Backer

Ik ben Anneke de Backer en sinds oktober 2005 eigenaresse van Haircare. Voordat ik aan deze uitdaging begon heb ik de 2 jarige opleiding gevolgd aan het IMKO Haarstylisten College en 4 jaar in andere salons ervaring opgedaan. Altijd heb ik de ambitie gehad om zelf een kapsalon te runnen en kreeg ik de kans, een nieuwe uitdaging.  Vele trainingen volgde, ik wilde nóg meer leren en mezelf blijven uitdagen.

Maar wie ben ik nog meer: tuurlijk vind ik het belangrijk dat iedereen mooi de deur uitgaat, maar dat niet alleen, ik hou van de persoonlijke touch, dat iedereen zich prettig voelt in de salon, gewoon de fijne huiselijke sfeer, voor ieder op zijn eigen manier. Dat maakt ons vak ook zo ontzettend leuk en fijn, ervoor zorgen dat onze klanten zich vanaf het moment dat ze bij ons binnen komen totdat ze gaan, zich thuis voelen en met een positieve vibe en met mooie haren de deur uitgaan. Het herenvak en damesvak zijn allebei echt mijn ding, zeker kleuringen en knippen.

Wat ik ook belangrijk vind, is dat we ons de vraag stellen;  Wie heb ik bij me in stoel? waar voelt diegene zich prettig bij? Dan pas kunnen we kijken wat voor kapsel het beste past bij deze klant, het totale plaatje is belangrijk.

Nancy Veldman

Sinds november 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Haircare Haarmode.
Voorheen 9 jaar in dienst bij een salon waar ik veel ervaring op gedaan, door middel van cursussen/trainingen en een uitstapje naar Parijs voor veel inspiratie.
Ik heb me heel breed georiënteerd, van bijv. het kleuren met folies, tot het zetten van krullen, strakke opscheer kapsels vind ik ook helemaal leuk!

Graag help ik een klant van begin tot het eindresultaat, al is het een puntje of een compleet nieuwe look, beide zijn aan mij besteed! Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik in de salon te vinden.

Ik hoop je snel te zien!

Anne Dirx

Hoi! Ik ben Anne en sinds oktober 2022 werkzaam bij Haircare Haarmode. Ik vind mijn baan als kapster erg veelzijdig. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het contact met mensen vind ik erg prettig. Het geeft mij veel voldoening om een klant blij verrast voor de spiegel te zien staan. Mijn specialisaties zijn foliekleuringen, föhnen, knippen en keratinebehandelingen. Ik ben er op woensdag, donderdag (even weken), vrijdag en zaterdag (oneven weken).

Kim van raaij

Hoi, ik ben Kim van Raaij en werk sinds 6 jaar als kapster. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Haircare. Het meest geniet ik van mensen persoonlijke aandacht te geven en met een mooi kapsel de deur uit te laten gaan. Gezellig kletsen met klanten en leuke collega’s om me heen horen daar ook zeker bij. De sfeer bij Haircare is erg goed en ik heb mijn plekje hier dan ook gevonden.
Van jongs af aan wilde ik al in het kappersvak werken en deze droom is gelukkig uitgekomen. Nadat ik de opleiding heb afgerond heb ik veel cursussen mogen volgen. Hierdoor ben ik goed op de hoogte gebleven van de nieuwste trends. Ook heb ik me verdiept in andere en moeilijkere technieken. Het leukste vind ik de diversiteit aan werkzaamheden op de dag. De ene keer ben je met kleuren aan de slag; balayage zetten, high- en lowlights zetten en uitgroei verven. Dan weer heren, dames en kinderen knippen. En ook permanenten en opsteken komt regelmatig voorbij. Toch blijf ik het geven van goed advies aan klanten het leukst vinden. Het blijft leuk om klanten tevreden en met een lach op hun gezicht naar buiten te zien lopen.
Ik ben iedere week op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de salon te vinden. In de oneven weken ben ik er ook op donderdag. Hopelijk zie ik je binnenkort in de salon!

Britney Stoop

Hallo, ik ben britney stoop. Ik ben 20 jaar en kom uit hapert. Ik ben in september 2022 begonnen met de opleiding nail& hair techniek. Sinds maart 2023 loop ik stage bij haircare. Ik hoop hier heel veel te gaan leren en dit mee te kunnen nemen in mijn verdere kappers carrière.
Ik ben aanwezig op donderdag en zaterdag de gehele dag.
Ik hoop jullie in de salon te komen verwelkomen en met een tevreden gevoel naar buiten te laten gaan