Afspraak maken

Anneke

Hi, ik ben Anneke en ben sinds 2009 trotse eigenaresse van Haircare Haarmode. In al die jaren zijn we ontzettend gegroeid, mede dankzij mijn lieve collega’s die ook net als ik echt passie voor dit mooie vak hebben. Ik haal er heel veel voldoening uit als iedereen zich mooi voelt en met een lekker gevoel de salon verlaat. Mijn specialisaties zijn kleuren, föhnen, knippen dame en heer. Ik ben er op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nancy

Hoi, Ik ben Nancy en sinds november 2017 met veel plezier werkzaam bij Haircare Haarmode. Een prettige sfeer in de salon is voor mij belangrijk, zodat de klant zich op zijn/haar gemak voelt. Verder vind ik het fijn om een klant een zo goed mogelijk advies te kunnen geven wat bij hem of haar past.

Mijn specialisaties zijn foliekleuringen en knippen. Ik ben er op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Nena

Mijn naam is Nena. Sinds juni 2018 werk ik in de gezellige salon Haircare Haarmode. Ik doe er alles aan om de klant een goed advies te geven en zich mooi te laten voelen. Het is erg fijn als de klanten met een glimlach de deur uitgaan. Dit vind ik het leukste aan alles. Mijn specialisaties zijn opsteken, foliekleuringen en knippen. Ik ben er op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Ruby

Hoi, ik ben Ruby en ben sinds september 2018 werkzaam bij Haircare Haarmode. Mijn specialisaties zijn kleuren, folie-kleuringen, knippen heer en opsteken. Ik ben er op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.